Briller i Fredericia

Stort udvalg af lækre kvalitetsstel – primært udviklet af kendte danske og udenlandske designere.

Briller hos Blikfang

Døm os ikke på prisen. For selv om du ikke behøver vride tegnebogen, sælger vi kun lækre kvalitetsstel – primært udviklet af kendte danske og udenlandske designere. Vi har ikke noget hovedkontor, der vælger, hvilke stelmærker, vi skal sælge eller hvor mange, vi skal sælge af hver model. Vi sælger udelukkende stel fra de mærker, som vi har det godt med og som vi ved vores kunder også elsker. Vi vælger helt selv alle vores brillestel, og som udgangspunkt sælger vi ikke den samme brillestel-model i vores butik to gange. Det betyder, at du hos Blikfang Optik får mulighed for at få en unik brille. 

Når vi sammen har fundet det brillestel, som passer til din stil og personlighed, rådgiver vi dig om valg af glas. Vi fører brilleglas i alle prisklasser – fra god kvalitet og op. Dit syn er i højsædet hos os, så vi finder altid den løsning, der passer bedst til dig, så du går herfra med det perfekte syn.

Skal du have hjælp til at finde et par briller, der passer perfekt til dig? Kom forbi vores butik og lad os hjælpe dig med at finde de perfekte briller i Fredericia.

Hvis du vil læse med om, hvilke glasprodukter, vi brænder for at sælge pga. deres gode kvalitet og skarphed, så kan du med fordel klikke her.

briller i Fredericia

Linser

Godt nok ser linser ens ud, men det er de ikke. Og derfor får du lov at prøve dine Blikfang-linser i op til 30 dage. Gratis

Solbriller

Solbriller får dig til at stråle – og hos Blikfang kan du altid gå på opdagelse i en omfattende kollektion.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde