Kontaktlinser i Fredericia

Kom forbi Blikfang Optik i Fredericia og få kompetent rådgivning om vores forskellige typer af kontaktlinser – og prøv dine Blikfang-linser gratis i op til 30 dage.

Bredt udvalg af kontaktlinser 

Er du træt af briller, men vil du gerne have det perfekte syn alligevel? Måske du bruger briller nu, og gerne vil kunne lade dem ligge en gang i mellem? Det kan løses med kontaktlinser. Hos Blikfang Optik vil vi give dig det skarpeste syn – også med kontaktlinser.

Vi har et bredt udvalg – så bredt, at vi også forhandler natlinser, foruden almindelige endags, måneds- og døgnlinser. Kontaktlinser kan tilpasses dig helt ned til mindste detalje. Bygningsfejl og læsefelt i linserne er ingen hindring – og det er kontaktlinser til lejlighedsvis brug, som f.eks. sports- eller feriebrug heller ikke.

Når du er fast linsekunde hos os, optjener du samtidig til en aflastningsbrille, som du kan bruge, når du vil have en pause fra dine kontaktlinser.

kontaktlinser i Fredericia
kontaktlinser i Fredericia

Vi finder den perfekte løsning til dig

Hvis du er i tvivl, om du er til kontaktlinser eller hvilken slags, der i givet fald passer bedst til dig, så frygt ikke. Vi bruger den tid, der skal til for at finde den optimale løsning til netop dig, så du kan gå herfra med det perfekte syn. I prøveperioden lader vi dig prøve flere forskellige slags kontaktlinser indtil både du og vi er tilfredse.

Få hjælp hos os

Vil du gerne vide, hvilke kontaktlinser, der passer bedst til dig, eller om du overhovedet kan bruge kontaktlinser? Du er altid velkommen til at bestille tid til en synsprøve her eller på 75 92 95 35. Vi står altid klar til at hjælpe med at finde de helt rigtige kontaktlinser til dig og dine behov.

Briller

Lækre kvalitetsstel – primært udviklet af kendte danske og udenlandske designere.

Solbriller

Solbriller får dig til at stråle – og hos Blikfang kan du altid gå på opdagelse i en omfattende kollektion.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde