Blikfang i Fredericia

I Erritsø ved Fredericia ligger den yngste af Blikfang Optiks afdelinger.

Nyt teknisk udstyr

I Erritsø ved Fredericia ligger den yngste af Blikfang Optiks afdelinger. Vi har ligget i byen siden 2009. Butikken er løbende blevet vedligeholdt og fornyet; bl.a. med teknisk udstyr, der alt sammen er leveret af Zeiss. Samtidig er Zeiss også vores hovedleverandør af glas.

Vi udmærker os ved at ville give dig noget, du ikke nødvendigvis finder alle andre steder.

Derfor går vi bl.a. meget op i sportsbriller og sikkerhedsbriller, specialglas og natlinser – med andre ord de lidt mindre og oversete kroge af branchen.

Lær os bedre at kende

Læs mere om hver enkelt person herunder, og lær os alle lidt bedre at kende.

Rasmus

Rasmus

Rasmus er vores butikschef. Han er autoriseret optometrist, og ham møder du i butikken næsten hver dag. Rasmus har en stor passion for kontaktlinser, speciallinser og sportsoptik.

Isabella

Isabella

Isabella er vores assistent. Hun er en frisk og imødekommende pige, som altid vil hjælpe dig med at finde stel – eller give dig sin ærlige mening og en snak over en kop kaffe. Isabella begynder på optometristuddannelsen i 2020. Så du må gerne udfordre hende allerede nu – så hun ved, hvad hun går ind til.

Lone

Lone

Lone er primært i butikken hver mandag. Hun er autoriseret optometrist – og utrolig skarp på specialoptik. Vi får jævnligt kunder i butikken, som aldrig har set godt med deres briller – men når Lone så har haft dem i stolen, kommer de ud af forretningen med et produkt, de ser væsentligt bedre med end før. Når Lone ikke er i butikken, kører hun som regel Danmark tyndt i en af vores brillebusser.

Michael

Michael

Michael er i butikken næsten hver tirsdag. Han er autoriseret optometrist – og en virkelig dygtig værkstedsoptiker. Og han kaster stort set aldrig håndklædet i ringen: Så er dine briller i stykker, ønsker du en speciel form på dine glas eller lignende, er Michael et godt sted at starte. De fleste andre dage kører Michael rundt i Danmark i en af vores brillebusser.

Per

Per

Per er indehaver af begge Blikfang Optik-butikkerne. Han er autoriseret optometrist – og har mange opgaver. Ønsker du at mødes med ham i forretningen i Erritsø, er det som regel lettest om onsdagen. Når Per ikke er i en af butikkerne, er han tit ude hos erhvervskunder – eller laver andet b2b-relateret arbejde.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde