Prøv Blikfang Flex idag

Du kan få de bedste brilleglas i dine briller til en virkelig god pris samtidig med, at du kan glæde dig over at have flere forskellige briller til den samme månedlige betaling.

Få alle de briller, du ønsker dig
med Blikfang Flex

Er du brilleelsker, og er du – som vi – dermed vild med briller, bruger forskellige slags briller til forskellige situationer eller slider meget på dine briller, er Flex det rigtige for dig. Vores Blikfang Flex-abonnement fås fra 79 til 249 kr. pr. mdr. afhængig af alder og glastype.
Børnebriller
Kun 79 kr. pr. måned
Uanset antal
Briller med enkeltstyrkeglas
Kun 149 kr. pr. måned
Uanset antal
Briller med flerstyrkeglas
Kun 249 kr. pr. måned
Uanset antal

Hvad er prisen udover mit Flex-abonnement?

Når du vælger en ny (eller en ekstra) brille, betaler du kun en ”afhentningspris” for den nye brille – altså et éngangsbeløb pr. brille. Prisen for en komplet brille er kun 35% af brillens normale købspris. Hvis en brille fx koster 3.000 kr. for stel og glas, vil du altså kun lægge et éngangsbeløb på 1.050 kr. Eller hvis du vælger en brille med en normalpris på 7.000 kr., er afhentningsprisen 2.450 kr.
Du sparer altså 65%*

Hvorfor Blikfang Flex?

Du sparer altid 65% på dine briller
Du får altid udvidet synsprøve gratis
65% besparelse ved skade på brillen
Gratis brillerens

Hvorfor vælge Blikfang Flex?

Hos Blikfang Optik kan vi fx sælge dig flerstyrkeglas til 599 kr. eller enkeltstyrkeglas til 199 kr. pr. stk., hvis kvaliteten ikke betyder så meget for dig. Vil du have brilleglas i bedste kvalitet og dermed størst mulig glæde af brillerne, så er prisen ofte 5-7 gange så høj. Det er oftest disse kvalitetsglas, vores Flex-kunder vælger.

Fordi din éngangsbetaling pr. brille udregnes i forhold til brillernes normale købspris, og vi involverer dig i de valg, der skal tages, når de rigtige brillestel og glas skal findes, får du mulighed for at få en ”brillegarderobe” af høj kvalitet til en fantastisk god pris.

Derfor skal du vælge Flex

Du kan få de bedste brilleglas i dine briller til en virkelig god pris samtidig med, at du kan glæde dig over at have flere forskellige briller til den samme månedlige betaling. Den stiger ikke, uanset hvor mange briller du vælger hos os. Med Blikfang Flex kan du have et par briller til arbejde, et andet par når du har fri, solbriller med styrke, læsebriller til sengen, de bedste golfbriller til ”greenen” osv.

Hvad er ellers inkluderet i Flex?

Skulle brillen gå i stykker, hvor din forsikring ikke vil dække, kræver vi ikke at man køber brillen ud. Her får man lov til blot at købe en ny brille til 35%. Dette er en stor besparelse i forhold til, hvis brillen skulle købes ud, og den nye brille vil være med en besparelse på 65%. Dette kan sammenlignes med en selvrisiko. *Se nedenstående afsnit ift. at købe briller ud.

Service på og udskiftning af sliddele (f.eks. næsepuder) er gratis i brillernes levetid. Vi yder seks måneders tilvænnings- og styrkegaranti.

”Det med småt”

Aftalen løber i 24 måneder fra indgåelsen (og fra hver gang du tager et par nye briller ind i ordningen). Du kan opsige den med en måneds varsel efter de første fem måneder (dvs. reelt seks måneders binding). Hvis du opsiger aftalen før de 24 måneder er gået, forfalder de resterende månedsbetalinger umiddelbart, og du leverer brillerne retur. Der er mulighed for at betale 10% af brillernes normalpris og beholde det senest leverede par briller.
*Ved køb af sportsbriller med styrke gives der 50% rabat på vores normale vejledende priser.

Briller

Lækre kvalitetsstel – primært udviklet af kendte danske og udenlandske designere.

Linser

Godt nok ser linser ens ud, men det er de ikke. Og derfor får du lov at prøve dine Blikfang-linser i op til 30 dage. Gratis

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde