Briller i Fredericia

Vi har et stort udvalg af lækre brillestel af højeste kvalitet – primært udviklet af kendte danske og udenlandske designere.

Stort udvalg af briller i Fredericia

Har du brug for briller – eller er det tid til at få et par nye?  Kom forbi Blikfang Optik og få råd og vejledning til de rette briller til dig.

Hos Blikfang Optik i Fredericia har vi et stort udvalg af lækre brillestel, primært udviklet af dygtige danske og udenlandske designere, heriblandt Lindberg, Ørgreen og RayBan. Vi har intet hovedkontor, der vælger, hvilke stelmærker og briller, vi skal sælge eller hvor mange, vi skal sælge af hver model. Vi sælger altså udelukkende brillestel fra de mærker, som vi har det godt med, og som vi ved vores kunder også elsker.

Som udgangspunkt sælger vi ikke den samme model af et brillestel i vores butik to gange. Det betyder, at du hos Blikfang Optik får mulighed for at få nogle helt unikke briller.

briller i Fredericia
briller i Fredericia

Lad os hjælpe dig

Har du brug for en undersøgelse af dit syn eller rådgivning omkring briller? Du er altid velkommen til at bestille tid til en synsprøve i vores butik i Fredericia her eller på 75 92 95 35. Vi står altid klar med kompetent rådgivning omkring dit syn, brillestel og -glas.

Vi finder de perfekte briller til dig

Når du besøger vores brillebutik i Fredericia, bliver du mødt af eksperter, som lægger vægt på personlig betjening og service.

Du kan være sikker på at finde briller, som passer til dig, hvad enten du er til vintage design, runde briller eller et klassisk look. Og designet bliver altid fulgt af både kvalitet, pasform og ordentlige priser.

I butikken finder vi i fællesskab de briller, der passer bedst til din stil og personlighed. Vi lægger ikke fingrene imellem og lader dig aldrig forlade butikken med et par briller, som du ikke føler dig godt tilpas med – eller som ikke passer til dig. Vi går meget op i, at du får den absolut bedste vejledning ved dit køb.

Når vi sammen har fundet de rigtige briller til dig, får du også rådgivning i valg af glas. Der er større forskel på brilleglas, end man tror. Derfor er det lige så vigtigt, at du får et brilleglas, som passer dit syn og dine øjnes rotationsfelt. Den rette type glas, der passer til dig, er rigtig vigtig, da det ganske enkelt kan gøre en kæmpe forskel for dit syn.

Vi fører brilleglas i alle prisklasser – fra god kvalitet og op. Fordi dit syn og din oplevelse er i højsædet hos os, finder vi altid den løsning, der passer bedst til dig. Det betyder, at du forlader vores butik i Fredericia med en positiv totaloplevelse – og vigtigst af alt: De helt rette briller og det perfekte syn.

Linser

Godt nok ser linser ens ud, men det er de ikke. Derfor får du lov at prøve dine Blikfang-linser i op til 30 dage. Helt gratis.

Solbriller

Solbriller får dig til at stråle – og hos Blikfang kan du altid gå på opdagelse i en omfattende kollektion.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde