Sikkerhedsbriller

Pas på dig selv og dit syn med sikkerhedsbriller med styrke.

Sikkerhedsbriller med styrke hos Blikfang

Sikkerhedsbriller er nødvendige i arbejdsmiljøer, hvor dine øjne bliver udsat for blandt andet gnister, splinter, kemikalier eller andet, som kan skade dine øjne. Sikkerhedsbriller kommer dog normalt ikke med styrke, og det kan være en kæmpe ulempe for dig, der har brug for briller for at kunne se klart og tydeligt i dit arbejde.

Sikkerhedsbriller giver de bedste arbejdsforhold

Sikkerhedsbriller med styrke giver dig det bedste udsyn og dermed de bedste forudsætninger for at se alle detaljer, så du kan yde dit bedste i enhver arbejdssituation. Vi har formentlig Danmarks største udvalg til sikkerhedsbriller med styrke – både med enkeltstyrke og med glidende overgang – så du kan udføre dit arbejde uden problemer. Du slipper på den måde for gener, som manglende briller – eller ”wear over”-briller – kan forårsage, bl.a. hovedpine, svien i øjnene – og det giver dig derfor de bedste arbejdsforhold.

Skræddersyede sikkerhedsbriller

Hos Blikfang Optik i Fredericia går vi op i dit syn – og vi vil gerne sørge for, at du kan se så godt som overhovedet muligt, uanset hvad du laver. Vi står derfor klar til at skræddersy nogle sikkerhedsbriller med styrke til dig, som både giver dig den nødvendige beskyttelse i dit arbejde og giver dig den perfekte pasform. Du skal nemlig ikke gå på kompromis med komforten, bare fordi der er tale om sikkerhedsbriller. Vi mener, at du skal have de bedste arbejdsforhold i enhver situation – og det får du med skræddersyede sikkerhedsbriller med styrke fra Blikfang Optik.

Har du brug for sikkerhedsbriller med styrke? Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Du er altid velkommen til at bestille besøg af en brillebus, hvor ”chaufføren” er uddannet erhvervsoptiker og sammen med dig gennemgår din arbejdsplads for at optimere dine synsforhold og finde det stel og de glas, der hjælper dig bedst i dit arbejde.

Du kan selvfølgelig også bestille tid til en synsprøve i vores butik her eller på 75 92 95 35. Vi står altid klar med kompetent rådgivning omkring dit syn.

Linser

Godt nok ser linser ens ud, men det er de ikke. Og derfor får du lov at prøve dine Blikfang-linser i op til 30 dage. Gratis

Solbriller

Solbriller får dig til at stråle – og hos Blikfang kan du altid gå på opdagelse i en omfattende kollektion.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde