Kundefordele hos Blikfang

Vi stræber efter, at vores kunder får topservice og gode fordele.

Vores kundefordele

Vi stræber efter, at vores kunder får topservice og gode fordele. Her er seks af de fordele, du som kunde i Blikfang Optik bl.a. vil få:

Udvidet synsprøve med sundhedstjek

Med det nyeste udstyr på markedet og med en statsautoriseret optiker er du garanteret en synsprøve i topklasse. Vi ser dig dybt i øjnene med vores i.Profiler og fundustest. Ved fundustesten tager optikeren billeder af nethinden i dit øje, hvorpå vi har mulighed for at se tidlige tegn på sukkersygeforandringer og forkalkning (AMD). Hvis der findes forandringer, indsendes billederne til de danske øjenlæger, vi er tilknyttet. Vi får senest 2 hverdage senere svar på, hvor og hvordan du evt. skal henvises videre.

Vi ønsker tilfredse kunder

Derfor kontakter vi altid vores kunder ca. 14 dage efter afhentning af briller. Vi er bevidste om, at det kan kræve tilvænning at få briller, og derfor er vi nysgerrige efter at høre, hvordan det går. Skulle der være behov for en efterkontrol, tilbydes kunden dette, med vores første ledige tid. 

Seks måneders tilvænningsgaranti

Ved køb af briller hos Blikfang Optik yder vi seks måneders tilvænningsgaranti. Såfremt der i løbet af de seks måneder sker en styrkeændring, ombytter vi uden beregning. Dette betyder også, at man kan investere i briller uden at skulle bekymre sig om de kommer til at virke. Vi slutter ikke et forløb før vores kunder er tilfredse.

24 måneders reklamationsret på stel og glas

Som kunde har du 24 måneders reklamationsret på glas og stel. Det vil sige, at hvis stel eller glas går i stykker, uden at det skyldes overlast, ombytter vi uden beregning. Reklamationsretten dækker dog ikke selvforskyldte ridser på brilleglassene.
Vores reklamationsret dækker også defekt antirefleks. Hvis du er i tvivl, om din antirefleks er intakt, så kig forbi en af vores butikker. Reklamationsretten dækker dog ikke selvforskyldte skader på antirefleksen.

Fri service på briller

Vi giver fri service på brillen gennem hele dens levetid. Vi skifter næsepuder, justerer, tilretter og renser også gerne din brille i vores ultralydsrenser.

Brillefinansiering

Du har mulighed for at dele betalingen af din brille op i 12 eller 24 måneder – rente- og gebyrfrit.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde