Optikerne bag rattet

Vi er kørende i hele landet og kommer gerne ud til dig. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Vi kører ud til både privat og erhverv

Vi er kørende i hele landet og kommer gerne ud til dig. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Chaufførerne bag rattet er alle autoriserede optikere og kan garantere dig, at kvaliteten af synsprøven i vores brillebus er på stort set samme niveau som i vores butikker.

Læs mere om brillebussen til privat her

Læs mere om brillebussen til erhverv her

Lær optikerne bag rattet bedre at kende

Læs mere om hver enkelt person herunder, og lær os alle lidt bedre at kende.
Henrik

Henrik

Henrik bruger hele sin arbejdstid i vores nyeste brillebus. Henrik møder du på Sjælland. Han er en snakkesalig og supererfaren erhvervsoptiker. Henrik har indtaget flere lederstillinger, inden han valgte af tage styringen bag rattet for at give dansk erhvervsliv et klarere syn på tilværelsen.
Lone

Lone

Lone finde primært i vores butik, da hun er butikschef. De dage Lone kører ud, er det i Midt- og Sydjylland. Nogle virksomheder spørger udelukkende efter Lone, hvilket skyldes hendes faglighed – kombineret med en god portion humør og smil. Lone er ikke bleg for udfordringer og klarer gerne en synsprøve på engelsk eller tysk.
Per

Per

Per er indehaver af Blikfang Optik – og ham der i sin tid fik ideen om brillebusserne. Per tager gerne en dag ude i brillebussen, når vi har ekstra travlt. Han er en erfaren erhvervsoptiker.
Michael

Michael

Michael er nærmest fast udstyr i vores ene brillebus. Han kører helt sikkert flere kilometer i brillebussen rundt på Fyn og i Sydjylland, end han gør i sin privatbil. Han er et kendt ansigt ved flere af vores store virksomheder, og det er der en god grund til. Trods travlhed i bussen holder han 100% fokus på hver kunde.
Hanne

Hanne

Hanne er primært i butikken, men har dog også få busdage. Her kører Hanne hele landet rundt og kommer også gerne hjem på folks privatadresse i lokalområdet. Har du behov for en synsprøve, men ingen mulighed for at komme forbi vores butik? Intet problem, Hanne stiller gerne med brillebussen på din privatadresse.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde