Skærmbriller

Få bedre arbejdsforhold foran skærmen med skærmbriller med styrke.

Skærmbriller med styrke hos Blikfang

Bruger du det meste af din dag foran en skærm? Så kan en skærmbrille med styrke måske gøre en verden til forskel for dig. En skærmbrille med styrke er udviklet specielt til at give dig de bedste arbejdsforhold ved længerevarende skærmarbejde, og de giver dig mulighed for at få et klart billede på skærmen uden gener.

Undgå gener ved skærmarbejde

Hvis du i forvejen har briller, så bruger du sikkert disse foran skærmen også. Det er dog ikke altid en ideel løsning, og det kan give gener som bl.a. hovedpine, ryg- og nakkesmerter, træthed og svien i øjnene – jo ældre du er, desto større gener kan du opleve. Dine almindelige briller er nemlig ikke tilpasset afstanden til skærmen, og det resulterer ofte i, at du bliver nødt til at anstrenge øjnene for meget eller sidde på uhensigtsmæssige måder for at få et klart billede på skærmen – på trods af, at du faktisk har briller på. Hvis du dog skifter til skærmbriller med styrke, når du sidder foran skærmen, vil du hurtigt mærke, at du ikke længere bliver generet af hverken træthed eller hovedpine.

Skræddersyede skærmbriller

Hos Blikfang Optik i Fredericia kan du få skræddersyet skærmbriller med styrke til dine personlige behov – og naturligvis også din personlige stil. Du kan få skærmbriller med én styrke, som giver dig mulighed for at se skærmen eller to styrker, som giver dig mulighed for at se både på skærm- og skrivebordsafstand. Du kan også få skærmbriller med flere styrker, som du kan bruge hele arbejdsdagen igennem på trods af skiftende arbejdssituationer. Det gør det muligt for dig at se skarpt både tæt på og længere væk – uden at skulle skifte briller undervejs.

Har du brug for en undersøgelse af dit syn eller rådgivning om skærmbriller med styrke? Du er altid velkommen til at bestille besøg af en brillebus, hvor ”chaufføren” er uddannet erhvervsoptiker og sammen med dig gennemgår din arbejdsplads for at optimere dine synsforhold og måler dine arbejdsafstande til brug under synsprøven. Du kan bestille en brillebus her.

Du kan selvfølgelig også bestille tid til en synsprøve i vores butik i Fredericia her eller på 75 92 95 35. Vi står altid klar med kompetent rådgivning omkring dit syn.

 

Linser

Godt nok ser linser ens ud, men det er de ikke. Og derfor får du lov at prøve dine Blikfang-linser i op til 30 dage. Gratis

Solbriller

Solbriller får dig til at stråle – og hos Blikfang kan du altid gå på opdagelse i en omfattende kollektion.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde