Solbriller i Fredericia

Solbriller får dig til at stråle – og hos Blikfang kan du altid gå på opdagelse i en omfattende kollektion.

Solbriller hos Blikfang

Solbriller får dig til at stråle – og hos Blikfang kan du altid gå på opdagelse i en omfattende kollektion af solbriller i Fredericia.

En gang om året fejrer vi ovenikøbet Solbrille Dage, hvor vi fylder butikken med solbriller. Og intet andet. Hold øje med kalenderen.

Budget, business eller 1. klasse? Find solbriller i alle prisklasser.

Hos os kan du få solbriller både med og uden styrke, så de passer perfekt til dig – og giver dig det perfekte syn, også ude i solen.

solbriller i Fredericia

Den perfekte accessory – og lidt mere!

Hvad er skarpest? Solens stråler eller din stil med de perfekte solbriller?

Solbriller har i årtier været en af de vigtigste stilmæssige accessories. Tænk blot på den ikoniske pilotbrille fra Top Gun eller ’Manhattan’-brillen båret af Audrey Hepburn i klassikeren Breakfast at Tiffanys.

Hos Blikfang Optik finder du et flot udvalg af tidens mest populære solbriller og udødelige klassikere. Solbrillerne er udstyret med UV-beskyttelse, så netop solens stråler ikke blænder dig eller føles ubehagelig i dine øjne.

Faktisk er solbrillernes tonede glas ikke bare skabt for at sikre et cool udtryk, men designet for at få dine øjne til at slappe af, så dine pupiller kan udvide sig og du kan se klart. 100% UV-beskyttelse er vigtig, fordi dine øjne bliver skånet – ligesom den sarte hud omkring øjnene bliver beskyttet, når vi har solrige dage.

Solbriller er med andre ord ikke bare vigtige for din stil, men er en accessory, der beskytter mod UV-lys og sikrer godt udsyn.

Vi har solbriller med styrke

Du kan naturligvis finde en verden af solbriller med styrke hos Blikfang Optik. På den måde får du en glidende overgang mellem dine normale briller og dine solbriller. Det er praktisk, når solen er fremme, men du stadig har brug for brillernes optiske assistance.

Vi ved fra erfaring, at det kan føles ubehageligt at skifte til solbriller uden styrke, hvis du ikke kan se ordentligt. Desuden kan det blive til en reel fare, hvis du f.eks. er nødt til at vælge mellem at køre med solen i øjnene eller ikke få det rette udsyn, eftersom solbrillerne mangler styrke.

Kom gerne og se på solbriller i Fredericia i vores butik, hvos vi kan vejlede dig og finde den rette model til dit syn.

Stort udvalg af solbriller i Fredericia – Besøg butikken og få hjælp

Besøg vores butik i Fredericia, hvis du søger kvalitetssolbriller med eller uden styrke. Vi lægger stor vægt på den personlige betjening og hjælper dig gerne med at finde nye solbriller, som passer til dig og dit budget.

Vi har masser af populære mærker på hylderne, som f.eks. PREGO, Rayban & Maui Jim, og vi kan hjælpe dig med at finde en model, som passer til dit individuelle udtryk og dit syn.

Du er altid velkommen til at besøge butikken eller kontakte os på 75 92 95 35, hvis du har spørgsmål.

Briller

Lækre kvalitetsstel – primært udviklet af kendte danske og udenlandske designere.

Linser

Godt nok ser linser ens ud, men det er de ikke. Og derfor får du lov at prøve dine Blikfang-linser i op til 30 dage. Gratis

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde