ZEISS-forhandler

Hos Blikfang Optik tror vi på, at høj faglighed og gode produkter er nøglen til tilfredse kunder. Vi er derfor blevet Zeiss forhandler, så vi kan tilbyde dig den højeste standard af brilleglas.

Vi samarbejder med Zeiss

,Vi tror på, at høj faglighed og gode produkter er nøglen til tilfredse kunder. Hos Blikfang Optik er en brille ikke blot en brille. Vi ved godt, at du bruger brillen flere timer dagligt, og at brillen har betydning for, at du kommer gennem dagen uden synsproblemer. Vi er også bevidste om, at en billigere brille oftest betyder et kompromis med kvaliteten. Derfor bruger vi tid på at finde de rigtige stel – og glas af højeste kvalitet – til vores butik.

Vi samarbejder med Zeiss, som er en af de førende virksomheder inden for udvikling og høj standard af brilleglas. De har, som nogle af de første på markedet, gjort alle deres brilleglas 100% UV-beskyttende. Vi har i butikkerne Zeiss’ nyeste udstyr som bl.a. kan måle, om du vil få gavn af Zeiss brilleglas med i.Scription teknologi, der gør glasset op til 25 gange mere nøjagtigt end et standardglas. Du kan læse mere om i.Scription her.

Zeiss leverer alt inden for enkeltstyrke-, flerstyrke-, bifokale- og specialglas. Afhængig af glastype fås flere behandlinger af glassets overflade; såsom toning, hærdning og antirefleks. Som Zeiss forhandler kan vi hjælpe dig med lige netop det problem, du kæmper med til hverdag, så vi kan sikre det bedst mulige syn for dig.

Hvis du har dårlige erfaringer med ridsede brilleglas, kan vi anbefale Zeiss brilleglas med den hårdeste antirefleksbehandling, DuraVision Platinum, der gør overfladen af brilleglasset 35% hårdere end et mineralglas med almindelig antirefleks.

Føler du dig usikker i trafikken i tusmørke eller om natten? Bliver du blændet af modkørende bilister? Så kan du med fordel læse om Zeiss’ produkt, DriveSafe, som er Zeiss brilleglas, der er specialdesignet til dig, der gerne vil føle dig sikker og veltilpas, når du kører bil med hverdagsbriller på.

Zeiss forhandler i Fredericia

ZEISS i.Scription

I vores butikker har vi det nyeste måleudstyr fra Zeiss, der kaldes en i.Profiler. Den måler meget nøjagtigt, hvilken styrke man bør have i sine briller eller linser.

ZEISS DriveSafe

Med ZEISS DriveSafe Lenses lancerer ZEISS en ny produktkategori inden for brilleglas til hverdagsbrug. 

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde