ZEISS-forhandler

Vi tror på, at høj faglighed og gode produkter er nøglen til tilfredse kunder.

Vi samarbejder med Zeiss

Vi tror på, at høj faglighed og gode produkter er nøglen til tilfredse kunder. Hos Blikfang Optik er en brille ikke blot en brille. Vi ved godt, at du bruger brillen flere timer dagligt og at brillen har betydning for, at du kommer gennem dagen uden synsproblemer. Vi er også bevidste om, at en billigere brille oftest betyder et kompromis med kvaliteten. Derfor bruger vi tid på at finde de rigtige stel til vores butikker – og glas af højeste kvalitet.

Vi samarbejder med Zeiss, som er en af de førende virksomheder inden for udvikling og høj standard af brilleglas. De har netop, som nogle af de første på markedet, gjort alle deres brilleglas 100% UV-beskyttende. Vi har i butikkerne Zeiss’ nyeste udstyr som bl.a. kan måle, om du vil få gavn af i.Scription teknologi, der gør glasset op til 25 gange mere nøjagtigt end et standardglas. Hvis du vil vide mere om i.Scription klik her

Zeiss leverer alt inden for enkeltstyrke-, flerstyrke-, bifokale- og specialglas. Afhængig af glastype fås flere behandlinger af glassets overflade; såsom toning, hærdning og antirefleks. Hvis du har dårlige erfaringer med ridsede brilleglas, kan vi anbefale Zeiss’ hårdeste antirefleksbehandling, DuraVision Platinum, der gør overfladen af brilleglasset 35% hårdere end et mineralglas med almindelig antirefleks.
Føler du dig usikker i trafikken i tusmørke eller om natten? Bliver du blændet af modkørende bilister? Så kan du med fordel læse om Zeiss’ produkt, DriveSafe.

ZEISS i.Scription

I vores butikker har vi det nyeste måleudstyr fra Zeiss, der kaldes en i.Profiler. Den måler meget nøjagtigt, hvilken styrke man bør have i sine briller eller linser.

ZEISS DriveSafe

Med ZEISS DriveSafe Lenses lancerer ZEISS en ny produktkategori inden for brilleglas til hverdagsbrug. Dette glas er designet specifikt til at opfylde de

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde