Kontaktlinser i Fredericia

Kom forbi Blikfang Optik i Fredericia og få kompetent rådgivning om vores forskellige typer af kontaktlinser – og prøv dine Blikfang-linser gratis i op til 30 dage.

Bredt udvalg af kontaktlinser

Er du træt af briller, men vil du gerne have det perfekte syn alligevel? Måske bruger du briller lige nu, og vil gerne have muligheden for at lade dem ligge en gang i mellem? Det kan løses med kontaktlinser. Hos Blikfang Optik vil vi give dig det skarpeste syn – også med kontaktlinser.

Vi har et bredt udvalg af kontaktlinser i Fredericia – så bredt, at vi også forhandler natlinser, foruden almindelige endags, måneds- og døgnlinser. Vores linser kan tilpasses dig helt ned til mindste detalje. Bygningsfejl og læsefelt i linserne er ingen hindring – og det er linser til lejlighedsvis brug, som f.eks. sports- eller feriebrug, heller ikke.

Når du er fast linsekunde hos os, optjener du samtidig til en aflastningsbrille, som du kan bruge, når du vil have en pause fra dine kontaktlinser.

kontaktlinser i Fredericia
kontaktlinser i Fredericia

Få hjælp hos os

Vil du gerne vide, hvilke kontaktlinser, der passer bedst til dig, eller om du overhovedet kan bruge linser? Du er altid velkommen til at bestille tid til en synsprøve her eller på 75 92 95 35. Vi står altid klar til at hjælpe med at finde de helt rigtige linser til dig og dine behov.

Vi finder den perfekte løsning til dig

Hvis du er i tvivl, om du er til linser eller hvilken slags, der i givet fald passer bedst til dig, så frygt ikke. Vi bruger den tid, der skal til for at finde den optimale løsning til netop dig, så du kan gå herfra med det perfekte syn. I prøveperioden lader vi dig prøve flere forskellige slags linser indtil både du og vi er tilfredse.

Bare rolig – kontaktlinser er ikke til besvær

Er du bekymret over fordomme som ”Det gør ondt at tage kontaktlinser i”, ”dine øjne bliver dehydrerede” og ”det koster en formue”? Så har vi gode nyheder til dig! Det passer nemlig ikke.

Takket være den teknologiske udvikling, er kontaktlinser langt fra udført i det hårde plast, som kendetegnede den første generation. Når du køber kontaktlinser i Fredericia hos Blikfang Optik skal du derfor ikke frygte en ubehagelig oplevelse. Vi forhandler produkter, som er lavet af moderne og avancerede materialer, der blandt andet er i stand til at optage vand og holde på fugtigheden, så selve linsen er blød og behagelig, mens problemerne fra tørre, irriterede øjne holdes væk.

Vi tilbyder samtidig gode abonnementsordninger og prispunkter, der gør det til en positiv oplevelse at købe kontaktlinser i butikken i Fredericia – uanset om du skal bruge endagslinser, månedslinser eller noget helt tredje.

Briller

Lækre kvalitetsstel – primært udviklet af kendte danske og udenlandske designere.

Solbriller

Solbriller får dig til at stråle – og hos Blikfang kan du altid gå på opdagelse i en omfattende kollektion.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde