Om Blikfang

Hos Blikfang går vi op i to ting: Dit syn og din personlige stil. Derfor finder du altid et omfattende og varieret udvalg af briller, solbriller og linser hos os.

Vi vejleder dig hele vejen

Vi er en mindre kæde bestående af to butikker og fem brillebusser. På trods af vores størrelse dækker vi faktisk hele Danmark med vores brillebusser. Vi klarer synsprøver både i vores butikker, brillebusser og hjemme i dine trygge rammer.

Hos Blikfang Optik går vi op i to ting: Dit syn og din personlige stil. Derfor finder du altid et omfattende og varieret udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser hos os. Du får faktisk forpustende meget at vælge imellem.

Men – stress ikke. Vi vejleder dig hele vejen og siger vores ærlige, uindpakkede mening om alt fra synstest til brillevalg. Til gengæld ser du garanteret endnu bedre ud, når du forlader butikken, end da du trådte ind. Tjek selv i spejlet.

Ny farve og facon. Brillemoden skifter konstant – men ærlig rådgivning har været et stabilt omdrejningspunkt hos Blikfang Optik siden starten i 2005. Og vi siger hellere nej til en handel end sælger dig briller, som intet har med dig at gøre.

Du kan altid kontakte os her

Læs mere om Blikfang i Fredericia

Lær os bedre at kende

Læs mere om hver enkelt person herunder, og lær os alle lidt bedre at kende.

Per

Per

Per er skyld i det hele: Han er indehaver af Blikfang og uddannet brille- og kontaktlinseoptiker. Desuden er han en erfaren erhvervsoptiker. Og så har Per i øvrigt flere års erfaring fra modebranchen med i bagagen.

Bente

Bente

Tilsyneladende kender Bente alle og enhver i Langå. Bente styrer administrationen af Blikfang med hård hånd – men tager sig godt og venligt af kunderne.

Lone

Lone

Lone er primært i butikken hver mandag. Hun er autoriseret optiker – og utrolig skarp på specialoptik. Vi får jævnligt kunder i butikken, som aldrig har set godt med deres briller – men når Lone så har haft dem i stolen, kommer de ud af forretningen med et produkt, de ser væsentligt bedre med end før. Når Lone ikke er i butikken, kører hun som regel Danmark tyndt i en af vores brillebusser.

Henrik

Henrik

Snakkesalig og supererfaren brillebuschauffør på Sjælland og omegn. Henrik har indtaget flere lederstillinger, inden han valgte at tage styringen bag rattet for at give dansk erhvervsliv et klarere syn på tilværelsen

Charlotte

Charlotte

Charlotte er fast ansigt i blikfang butikken i Langå. I Langå har hun både relationer til familie og venner. Hun er uddannet autoriseret optiker indenfor briller og kontaktlinser. Charlotte er meget kreativ og finder altid på spændende muligheder for kunderne, så de kommer hjem med moderne briller der er tilpasset den enkelte kunde

Michael

Michael

Michael er i butikken næsten hver tirsdag. Han er autoriseret optiker – og en virkelig dygtig værkstedsoptiker. Og han kaster stort set aldrig håndklædet i ringen: Så er dine briller i stykker, ønsker du en speciel form på dine glas eller lignende, er Michael et godt sted at starte. De fleste andre dage kører Michael rundt i Danmark i en af vores brillebusser.

Rasmus

Rasmus

Rasmus er vores butikschef. Han er autoriseret optometrist, og ham møder du i butikken næsten hver dag. Rasmus har en stor passion for kontaktlinser, speciallinser og sportsoptik.

Isabella

Isabella

Isabella er vores assistent. Hun er en frisk og imødekommende pige, som altid vil hjælpe dig med at finde stel – eller give dig sin ærlige mening og en snak over en kop kaffe. Isabella begynder på optometristuddannelsen i 2020. Så du må gerne udfordre hende allerede nu – så hun ved, hvad hun går ind til.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde