Om Blikfang i Fredericia

Hos Blikfang går vi op i to ting: Dit syn og din personlige stil. Derfor finder du altid et omfattende og varieret udvalg af briller, solbriller og linser hos os.

Vi vejleder dig hele vejen

Vi er en brillebutik i Erritsø ved Fredericia – og her har vi ligget siden 2009. Butikken er løbende blevet vedligeholdt og fornyet, bl.a. med teknisk nyt udstyr, der alt sammen er leveret af Zeiss – og Zeiss er også vores hovedleverandør af glas. Vi udmærker os ved t vlle give dig noget, du ikke nødvendigvis finder alle steder. Derfor går vi bl.a. op i sportsbriller og sikkerhedsbriller, specialglas og natlinser – med andre ord de lidt mindre og oversete kroge af branchen.

Vi har også fem brillebusser tilknyttet – og derfor dækker vi på trods af vores størrelse faktisk hele Danmark. Vi klarer synsprøver i både vores butik, vores brillebusser og hjemme i dine trygge rammer.

Hos Blikfang Optik går vi op i to ting: Dit syn og din personlige stil. Derfor finder du altid et omfattende og varieret udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser hos os. Du får faktisk forpustende meget at vælge imellem. Men stress ikke. Vi vejleder dig hele vejen igennem og siger vores ærlige, uindpakkede mening om alt fra synstest til brillevalg. Til gengæld ser du garanteret endnu bedre ud, når du forlader butikken, end da du trådte ind. Tjek selv i spejlet.

Du kan altid kontakte os her.

Lær os bedre at kende

Læs mere om hver enkelt person herunder, og lær os alle lidt bedre at kende.

Per

Per

Per er skyld i det hele: Han er indehaver af Blikfang og uddannet brille- og kontaktlinseoptiker. Desuden er han en erfaren erhvervsoptiker. Og så har Per i øvrigt flere års erfaring fra modebranchen med i bagagen.

Lone

Lone

Lone er primært i butikken hver mandag. Hun er autoriseret optiker – og utrolig skarp på specialoptik. Vi får jævnligt kunder i butikken, som aldrig har set godt med deres briller – men når Lone så har haft dem i stolen, kommer de ud af forretningen med et produkt, de ser væsentligt bedre med end før. Når Lone ikke er i butikken, kører hun som regel Danmark tyndt i en af vores brillebusser.

Michael

Michael

Michael er i butikken næsten hver tirsdag. Han er autoriseret optiker – og en virkelig dygtig værkstedsoptiker. Og han kaster stort set aldrig håndklædet i ringen: Så er dine briller i stykker, ønsker du en speciel form på dine glas eller lignende, er Michael et godt sted at starte. De fleste andre dage kører Michael rundt i Danmark i en af vores brillebusser.

Hanne

Hanne

Hanne er primært i butikken med undtagelse af få busdage. Ender man i stolen hos Hanne er man sikker på en synsprøve der tages i roligt tempo, hvor man føler sig holdt i hånden hele vejen. Hanne bruger også meget tid i vores værksted, så har du et stel , som du ikke er parat til at sige farvel til – intet problem, så sætter Hanne gerne nye glas i dit eget stel.

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde