Briller-2-Business

Når du bestiller synstest til dine ansatte, kører Blikfangs brillebus ud til din virksomhed, og så klares det hele dér.

Flere glade arbejdsdage og større smil på bundlinjen

Vi tilbyder Briller-2-Business rundt i hele Danmark. Vores brillebusser er fuldt udrustet med synsprøveudstyr og briller samt en rutineret, flink og kompetent erhvervsoptiker. Når du bestiller synstest til dine ansatte, kører Blikfangs brillebus ud til din virksomhed, og så klares det hele dér.

Optikeren registrerer først de individuelle lys- og afstandsforhold ved dine ansattes forskellige arbejdspladser. Derefter foretages en synstest ude i bussen. Vi har mere end 250 forskellige skærmbrillestel at vælge imellem og et bredt udvalg indenfor sikkerhedsbriller.

Hvis der er behov for skærm- og/eller sikkerhedsbriller, kommer optikeren ud med brillen to-tre uger efter det første besøg.

Giv dit firma fire profitable fordele

Uanset hvor i landet du driver virksomhed, så…

kommer bussen helt ud til dig – så du sparer tid

får dine ansatte en autoriseret synstest kvit og frit

garanteres du individuel opmåling af lysforhold, skærmafstand og –højde

får du en seriøs og troværdig rådgivning i forhold til, at den enkelte får glæde af skærm- og/eller sikkerhedsbriller

Bestil et gratis ”demobesøg” af brillebussen:

Så stiller vi med en brillebus inkl. erhvervsoptiker. Der foretages analyse af de ansattes arbejdsbord/-stilling; præsentation af brille- og glaskollektion; individuelle synsprøver i bussen samt et grundigt, uddybet resultat af synsprøverne. Ganske enkelt ligesom vi gør ved alle ved vores erhvervskunder.

Vi forsøger ALDRIG at prakke dig et par skærm- eller sikkerhedsbriller på, du alligevel ikke får gavn af. Tit er små ændringer i lysindfald og arbejdsafstande tilstrækkelige. Bestil et uforpligtende besøg af Blikfang Optiks brillebus nu på brille@blikfang-optik.dk

Bestil et uforpligtende besøg af Blikfang Optiks brillebus nu på brille@blikfang-optik.dk eller tlf. 75929535.

Citater fra medarbejdere

Lille Investering – stor gevinst i arbejdsmiljø Det viser sig, at firmaer med en sund skærmbrillepolitik har mindre sygefravær: Styrk helbred og økonomi – og se kurven for hovedpine, spændinger i nakken, sviende øjne, kvalme og diverse følge-sygdomme styrtdykke.”

”Blikfang tjekker hver enkelt arbejdsplads: Hvordan sidder personen? Hvordan er lyset? Hvordan står skærmen placeret? Tidligere skulle jeg selv måle det hele op – hvorefter edarbejderen bestilte tid hos en optiker i byen”

– Tove Andersen, Carlsberg Danmark A/S

”Aftalen med blikfang betyder, at opgaven først er løst, når brugeren er helt tilfreds. Og alt foregår her på arbejdspladsen, inkl. al opmåling. Jeg tror, at skærmbriller gør en forskel, hvis man får hovedpine af sit skærmarbejde”

– Hans Gaarn Svendsen, Nykredit

Velkommen til Blikfang Optik.
Vælg venligst:

Erhverv Privatkunde